Coridorul Deschis


Daniel Gaucan- Spirit Liber

Mesaj de la Arcturieni.

(11 aug.2013; channeler Suzanne Lie)

Cei care vă vorbesc acum sunt ARCTURIENII.
Nu peste multă vreme, veți deveni conștienți că vă aflați în mijlocul CORIDORULUI ARCTURIAN deschis prin portalul energetic din 29 iulie 2013, la care se va adăuga o configurație similară ce se va deschide pe 25 august 2013.
Există acum o undă energetică de lumină având o anumită frecvență, centrată exact în miezul planetei voastre și care se leagă de măduva osoasă a corpului fiecărei ființe umane de pe Pământ.
Desigur, deschiderea și închiderea sunt caracteristici care se regăsesc în dimensiunea 3D, dar, de fapt, portalurile sunt deschise totdeauna pentru noi. Mai corect ar fi să spunem că la nivel multidimensional, câmpurile energetice intense activate pe 29 iulie au pus în evidență portalul despre care vorbim. O operațiune de reactivare similară va avea loc și pe 25 august. Astfel pregătit, Coridorul nostru Arcturian va…

Vezi articolul original 2.198 de cuvinte mai mult

Un gând despre “Coridorul Deschis

  1. Cu ani in urma, pe cand aveam 17 ani,un coleg de clasa a”intuit” ca sunt mai…”speciala”(nu ma intreba ,mai ales ca dupa atatia ani nu vrea in continuare sa-mi spuna)…Asa ca m-a luat sub „aripa” lui ocrotitoare si cu multa(multa!) rabdare a reusit intr-un final sa scoata la suprafata „chestii” de care eu nu eram constienta ca le posed.Oarecum, femeia care sunt azi(60%) sunt datorita lui(este si va ramane cel mai bun prieten al meu–desi sunt constienta ca nu exista „prietenie” intre barbat si femeie)Ca sa revin, cumva , am aceeasi sezatie si cu tine…Si ma intreb ce anume te „incapataneaza” in legatura cu mine?Am citit postarile…Interesante(cum naibii vin ele pe banda rulanta si la momentul oportun,ramane un mister!…acum,inteleg cat esti de ocupat uneori,atatea blogguri.adrese pe fb,consultatii,calatorii,familie prieteni–eu as innebuni!))Imi cer scuze…Poate ca odata o sa reusim sa stam de vorba si o sa afli de ce sunt asa…Am explicatii.Pai ,nu…,sunt femeie!…(pana la proba contrarie.)Bun.Acum cred ca ai nevoie de odihna.Te simt usor tracasat(si mai vin si eu cu ale mele…)Si o concluzie: esti un om bun.Cum mi-a venit asta? Habar n-am! Dar esti,trebuie sa recunosc.O zi senina si odihnitoare.Mary.

    Apreciază

Comentariile sunt închise.