CAVANSITUL – O piatra a purificarii si regenerarii Ca(VO)Si4O10·4(H2O)


Gabriel Newman

cristaux de cavansite et cristaux de stilbite (Inde)CAVANSITUL este un silicat hidratat de calciu si vanadiu cu o duritate de 3-4 pe scara Mohs. Formeaza cristale prismatice sau tabulare in forma de rozeta, uneori alaturi de alte minerale din familia zeolitilor precum Stilbitul sau Apofilitul. Culoare Cavansitului variaza de la albastru la albastru-verzui. Cele mai fine esantioane, de culoare bleumarin, se gasesc in Poona, India.

cavansit.Acesta este un mineral cu cea mai pura vibratie a Razei Albastre. Uneste energiile chakrei gatului cu cea a celui de-al treilea ochi, facilitand intelegerea clara. Cavansitul este o piatra a adevarului interior. Deschide mintea pentru ca fiecare dintre noi sa devenim un mesager al adevarului suprem. Cavansitul este un puternic aliat al elementului Aer. Vibratia Razei Albastre intruchipeaza energiile revelatiei, descoperirii, intelegerii, profetiei si iluminarii spirituale.

In traditia mistica exista o poveste despre Arhiva Akashica, o „biblioteca” interioara care contine toate cunostintele si adevarata istorie. Cei cu mintea si inima…

Vezi articolul original 648 de cuvinte mai mult