Schimbarea Frecventelor Energetice


Căderea Măștilor

La Revedere 3D – Căderea Măștilor

de Vera Ingeborg
Apr 30, 2017

Ne aflăm într-un portal intens pentru că am trecut de punctul fără întoarcere: Nu mai putem reveni la frecvența 3D odată ce energia noastră a crescut la 5D. Săptămâna trecută a fost zdrobitoare nu numai pentru pământ, ci și mental. Divinul Feminin a fost condus la abandonarea tuturor măștilor și exprimarea vulnerabilității și autenticității, fără nici o rușine. Divinul Masculin, pe de altă parte, a fost împins să înceapă procesul de deschidere a inimii, proces provocat de această mișcare feminină.

Această săptămână a fost foarte confuză și provocatoare pentru toată lumea pe calea trezirii. Totul a fost perfect pregătit prin erupțiile solare și furtunile geo de cu o săptămână înainte. Acestea au adus la suprafață rănile de bază ale Divinului Feminin (energia nu sexul). Totul a fost legat de sentimentul femeii de a nu se simți în siguranță și a nu îndrăzni să exprime ceea ce simte, ce vrea și are nevoie cu o inimă deschisă și din iubire și respect de sine. Și acum a făcut-o. Nu mai este posibil să poarte masca și să folosească programele colective învechite de a folosi emoțiile pentru manipulare, din nevoie, prin joacă și ascunzându-le. Această săptămână a fost sfârșitul erei de a face pe placul oamenilor pentru cei care se află în valul ascensiunii inovatorilor și, parțial, și cei care sunt adoptatorii timpurii. Divinul masculin (energia, nu sexul), pe de altă parte, a fost provocat de această mișcare a femininului, fiindu-le arătată propria rană de bază legată de sentimente.

Rezonanța 3D a dispărut

Acest lucru a dus la probleme uriașe de comunicare și conexiune. Odată ce frica de bază a fost eliberată și scrierea energetică și celulară a fost rescrisă, nu mai există nici o posibilitate de a rezona în continuare cu orice subiecte sau frecvențe 3D. Ca și postul de radio, nu mai puteți să vă mai acordați pentru că sunteți prea departe de turnul de difuzare. Obișnuiam să fim capabili să ne reglăm frecvența pentru a continua să falsăm un comportament 3D și să avem o mică discuție 3D. Această abilitate a dispărut acum și singurul loc care este simțit bine și este lumină, este propria bulă 5D.

“Nu mai este posibil să urmăm o conversație 3D cu conținut 3D, deoarece sistemul nostru nu mai este în acord cu această frecvență joasă”.

Nu mai este posibil să urmăriți o conversație 3D cu conținut 3D, deoarece sistemul nostru nu mai este în acord cu această frecvență joasă. Nu există nici o modalitate de a ne raporta la dramă, la conștiința victimei și la dualitate. Acest lucru poate duce la o situație în care stăm la o masă cu oameni care vorbesc despre un subiect politic și nu există nici o modalitate prin care să ne implicăm în discuție. Același lucru este adevărat și invers. Oamenii aflați încă în 3D nu sunt capabili să înțeleagă limba și energia 5D. Când vorbim despre inimile deschise și iubirea necondiționată, oamenii în 3D nu pot înțelege și o confundă cu vechile șabloane ale iubirii și relațiilor condiționate. Ei nu au un punct de referință și încearcă să înțeleagă acest lucru cu mintea lor. Cum ar putea să înțeleagă această limbă atunci când nu sunt capabili să simtă? Acest lucru a dus la multă frustrare, furie și tristețe/ durere în colectivul 3D. “De ce nu înțeleg?” A existat o tendinta de a incerca să convingem oamenii, ceea ce a dus la o mai mare frustrare pentru că nu a fost posibil să înțeleagă. Deși este deranjant, nu există nici o modalitate prin care să putem impulsiona în mod activ oamenii să înțeleagă. Ei o fac atunci când sunt pregătiți. Trebuie să ne amintim de propriul nostru proces de trezire și că am învățat doar atunci când am căutat în mod activ răspunsuri și am învățat pas cu pas despre a trăi din inimă și despre ce înseamnă ascensiunea. Tot ce putem oferi este compasiune, știind la ce urmează ei să facă față.

“Suntem obligați acum să menținem frecvența noastră de 5D pentru a păstra ridicat câmpul de rezonanță pentru colectivitate și a nu mai acorda nici o atenție la 3D”.

Suntem obligați acum să menținem frecvența noastră de 5D pentru a păstra ridicat câmpul de rezonanță al colectivului și a nu mai acorda nici o atenție la 3D. Nu mai face parte din realitatea noastră. Amintiți-vă: unde vă direcționați energia de acolo este hrănită. Și acum este vorba despre întărirea câmpului 5D. Nu hrăniți frica. Este alegerea fiecărui individ dacă va folosi această ocazie și va rămâne în rezonanță cu noi. Acest lucru le va cere să-și mărească frecvența la nivelul nostru. În acest fel, tragem acei oameni care sunt pregătiți să treacă în linia temporală 5D. Ei vor ajunge să împărtășească și să învețe mai multe. Nu putem să-i forțăm prin încercarea de a-i convinge. Aceasta este o risipă de energie și nu va avea nici un efect sau va avea chiar efectul opus.

3d fog

Corpul mental nu mai este atașat de ego. Ceea ce se întâmplă acum la scară largă este că interpretările ego-ului sau povestirile egoului, nu mai au loc. Centrul inimii este acum prea puternic și îl întoarce pe ego imediat înapoi, recunoscându-l ca pe o iluzie falsă care nu merită energie.

Din punct de vedere fizic, am putea experimenta crampe fizice/ vărsături ale corpului fizic pentru a scăpa de memoria depășită, rezultând adesea în eliberări emoționale. Afecțiunile cronice s-au ivit din nou – în funcție de punctele slabe individuale. De asemenea, a avut loc multă mișcare în zona inimii, care se deschidea și se închidea pentru a se recalibra la noua situație energetică, nefiind receptivă la frecvența 3D și drenând mai mult.

Începutul deschiderii inimii pentru masculinul divin

După o lungă perioadă de echilibrare energetică între feminin și masculin, am ajuns acum la un punct de provocare. Deoarece femininul ajunge acum la un punct de predare totală și arată adevărata sa vulnerabilitate, masculinul este copleșit de această energie. Ea reflectă înapoi propria frică de bază legată de sentimente, pentru ca masculinul să fie deschis și să le împărtășească. Acest lucru provoacă o teamă uriașă de a pierde controlul și în funcție de locul în care se află masculinul, poate duce la închiderea și accesarea mecanismelor de apărare învățate pentru a-și proteja inima.

“Pentru Divinul Feminin, acest lucru se poate simți ca repetarea trecutului – fiind împins sau respins. Diferența: aceasta nu este o repetiție, ci o dizolvare a unui tipar energetic vechi. “

Pentru Divinul Feminin, acesta se poate simți ca repetare a trecutului – fiind împins sau respins. Diferența: aceasta nu este o repetiție, ci o dizolvare a unui model energetic vechi. Acum ea a învățat că nu este vorba doar despre respectarea limitelor masculinului. Obișnuia să cadă în tiparul de a se face mică, astfel încât masculinul să se simtă în siguranță. Acum, ea recunoaște că este la fel de necesar ca ea să-și delimiteze propriile limite ale iubirii de sine și să nu lase masculinul să-i mai ia energia. Știe că acum trebuie să învețe să-și mărească frecvența pe cont propriu. Pe măsură ce Femininul este acum capabil să-și exprime vulnerabilitatea și nevoile fără a fi agățată, dependentă sau nevoită, ci dintr-un loc al iubirii de sine și puterii, unde mecanismele de apărare învățate ale masculinului nu mai funcționează pentru că femininul poate vedea dincolo de ele. Recunoaște vorba falsă a ego-ului- minții. În acest fel, masculinul nu este capabil să dea această energie înapoi femininului, ci este forțat să se ocupe de ea. Și asta duce la o mulțime de turbulențe interne. Tot ceea ce femininul poate face este să lase masculinul să plece, să se reorienteze din nou pe propria ei viață și să dețină spațiu fără așteptări. Nu există nici o garanție că masculinul va îmbrățișa aceste emoții în interior sau va continua să le suprime în ciuda disconfortului.

“Suntem la începutul unui nou ciclu și ne mișcăm rapid înainte. Păstrați-vă credința și încrederea în voi și în intuție. 3D nu mai face parte din realitatea voastră și nu există nici un motiv să o mențineți “.

Suntem la începutul unui nou ciclu și ne mișcăm rapid înainte. Păstrați-vă credința și încrederea în voi și în intuție. 3D nu mai face parte din realitatea voastră și nu există nici un motiv să o mențineți. Schimbăm acum comutatorul pentru colectiv, păstrând frecvența ridicată. Continuați să vă conectați la cei care vă pot auzi și înțelege. Mulți oameni sunt pregătiți pentru trecerea de la 3D și urmează să treacă în curând. Amintiți-vă mereu. Nu puteți pierde ceva sau pe cineva care vă aparține cu adevărat. Atât timp cât vă păstrați puterea și încrederea voastră, puteți fi siguri că ceea ce vă va scăpa va fi înlocuit cu ceva sau cu cineva și mai bun.

Cu multă lumină și iubire,
Vera Ingeborg

http://thewakeupexperience.eu