Ascensiunea


Un Nivel Ridicat de ASCENSIUNE

Un Nivel Ridicat de Ascensiune! Ce Experimentează diferitele Valuri

ascensiune

 

Vera Ingeborg
20 Iunie 2017

Notă: Blogul nu intenționează în nici un caz să pună timbre sau etichete pe oameni și să pună pe unii oameni mai presus de alții. Nimeni nu este mai bun sau mai rău pentru că suntem cu toții parte a întregului.

Categorisirea folosită în acest articol este acolo doar pentru a ajuta la o mai bună înțelegere a simptomelor și a procesului de trezire și ascensiune. Tranzițiile dintre valuri sunt fluente.

După ce tocmai am experimentat pace și echilibru aparent de durată, acum suntem împinși în următoarea fază de trezire și ascensiune către Portalul Solstițiului care s-a deschis deja. Se poate simți ca fiind înapoi la pătrat. Mâhnirea profundă este adusă la suprafață, care este în special legată de oameni care ne sunt dragi și avem nevoie să le dăm drumul de acum, deoarece aceștia nu sunt în măsură să dețină încă frecvența noastră. Și acest lucru provoacă o senzație, ca și în cazul în care nici una dintre muncile efectuate nu au avut un efect de durată. Desigur, nu este cazul. Pur și simplu ne deplasăm prin nivelul următor în următoarele straturi. Acesta poate fi comparat cu un joc pe calculator. Odată ce ați stăpânit un nivel, atunci îl re-jucați cu un grad mai înalt de provocări. Trebuia să vă antrenați și să vă pregătiți mental, emoțional și fizic pentru a fi în măsură să ajungeți la faza următoare. Din nou, deși mulți sunt obosiți de termen … este o binecuvântare în deghizare. Mai mult ca oricând, este important să aveți încredere în energiile și fluxul universal, știind că nimic nu este ceea ce pare a fi la suprafață.

Am intrat într-un alt portal energetic intens nu numai pentru a primi o mulțime de informații noi și actualizări, dar, de asemenea, intrăm în următorul nivel de detașare și de eliberare. Procesele individuale diferă – în funcție de Valul de Ascensiune în care se află oamenii (a se vedea acest articol pentru mai multe informații despre valurile de ascensiune). Inovatorii au intrat acum în faza de realizare, care se ocupă în principal de corpul fizic. Adoptatorii timpurii intră aum în temerile lor de bază pentru a finaliza curățarea corpurilor lor emoționale. Majoritatea timpurie încă se balansează între spirale mentale și crize emoționale, fără a înțelege cu adevărat ce se întâmplă și de ce sunt atât de sensibili la toate aceste energii din jurul lor, toate dintr-o dată. Întrebarea “Cine sunt eu, și de ce sunt eu aici?“, îi ține ocupați, asociați cu sensul de “ceva nu e bine aici“. Majoritatea târzie și non-adaptatorii sunt încă adormiți și nici măcar nu realizează că are loc această schimbare energetică de pe planetă.

Voi împărți simptomele actuale și experiențele în diferitele valuri pentru o mai bună intelegere de ce nu toată lumea se confruntă cu aceleași lucruri în același timp.

Inovatorii

In primele patru luni ale anului, inovatorii au reușit să dizolve temerile lor de bază, ultimele lor frici de bază care au fost încă stocate în corpurile lor emoționale. Corpurile emoționale și mentale ale acestui val sunt acum strălucitoare și curate. Nimic și nimeni nu îi mai provoacă, deoarece nu mai este lăsată  nici o frecvență de teamă cu care oamenii ar putea rezona. Inițiatorii sunt acum pe deplin pregătiți pentru a ajuta oamenii cu cea mai mare traumă si durere, deoarece nu îi va mai secătui.

“Inovatorii pot doar să simtă compasiune pentru că ei își amintesc în mod pasiv cum a fost odată simțită durerea, dar activ nu și-o mai pot aminti. Ei nu pot suferi cu oamenii.”

Inovatorii pot doar să simtă compasiune pentru că ei își amintesc în mod pasiv cum a fost odată simțită durerea, dar activ nu și-o mai pot aminti. Ei nu pot suferi cu oamenii.

Fiind ancorați în această zonă neutră are același efect în mod automat cu tot ceea ce se întâmplă în 3D. Inovatorii au părăsit complet linia temporală 3D și nu mai sunt în măsură să se refere la drama și haosul care se întâmplă în realitatea 3D. Ei nici măcar nu mai pot primi și să ia aceste informații. Citirea unui articol de ziar despre Brexit sau situația din SUA este simțită ca lectura unui text în limba swahili. Este ca un post de radio de care sunteți prea departe și pe care nu îl mai puteți regla. Totul este perceput ca o hologramă ireală și falsă – un sistem care se ține pe sine ocupat și distras, fără a face nici un sens dintr-o perspectivă mai înaltă. Inovatorii trăiesc complet în acum și în inima centrată și o viață condusă de inimă. Ei s-au deconectat de la sistem, cât de departe este posibil, nu au nici o obligație sau dependență. Singura funcție a minții este acum de a stabili intențiile.

Cu toate că energiile feminine si masculine sunt bine echilibrate acum în indivizii acestui val de ascensiune, există o proporție extrem de mare a celor care au fost purtători de energie mai mult feminină (nu legat de gen). Deci, chiar și acest val, atât de bine echilibrat acum la nivel energetic, mai are de a face cu echilibrarea fizică – de cele mai multe ori fără a avea un partener divin alături. La nivel fizic,acest lucru poate provoca încă un sentiment de singurătate pentru că cei mai mulți dintre omologii lor sunt încă parte din valul timpuriu sau cel târziu, chiar din valul de majoritate târzie (energetic vorbind, pentru mai multe informatii citiți mai mult aici).

După câteva săptămâni de eliberare și senzație destul de echilibrată și centrată, acest val a intrat acum în perioada de realizare și de eliberare fizică. Și acesta este foarte logic deoarece corpul fizic energetic este cel mai dens dintre toate. Acum, că celelalte organisme energetice din jurul său sunt curate, drumul este curățat pentru eliberările celulare de traume profunde, care au fost stocate în corpul fizic, atunci când corpul emoțional a fost supraîncărcat.

Și asta a dus la unele surprize în cadrul ultimelor săptămâni. După un timp accelerat, acum totul pare să se miște foarte încet. Dintr-o dată spiralele de gândire și crizele emoționale au fost înapoi, și totuși s-au simțit diferit. Mai adânci. Mai vechi. Repetarea trecutului într-un fel, dar, de asemenea, într-un fel ireal. Acesta este modul în care se simte eliberarea celulară. Pe măsură ce corpul le impinge afară, ele iau forma de griji și îndoieli și nimic nu pare să funcționeze pentru a opri mintea. Și nu puteți. Este pur și simplu o expresie a energiei în corpul mental. Ca un proiector de film care este rulat pentru ultima oară. Într-un al doilea val de eliberare, corpul emotional face același lucru, care exprimă această memorie în emoții. Durere profundă, furie, dezamăgire sunt exprimate pentru ultima oară. Ultimul val de eliberare este corpul fizic, fie prin intermediul spasmelor musculare sau o dorință copleșitoare de a avea masaje ale țesuturilor profunde sau similar vor ajuta corpul fizic pentru a lăsa să elibereze. Acest lucru poate dura mai multe runde și va avea ca rezultat un corp absolut sănătos, auto-fortificat și bine echilibrat fizic, aliniat și în perfectă armonie cu toate celelalte corpuri energetice. Deci, este foarte important să ascultați cu atenție la nevoile corpului fizic.

“Este un timp de odihnă profundă și integrarea unei nevoi intense de somn. Aceste eliberări celulare se întâmplă în paralel cu actualizări majore de ADN, care se adaugă la stresul fizic.“

Este un timp de odihnă profundă și integrare cu o nevoie intensă de somn (deși somnul de multe ori nu este simțit ca și somn, ci mai mult ca un timp de odihnă, fiind treaz). Aceste eliberări celulare se întâmplă în paralel cu actualizări majore ale ADN-ului, care se adaugă la stresul fizic.

In ciuda tuturor acestea, inițiatorii reușesc să rămână destul de calmi și doar să îmbrățișeze și să accepte ceea ce este, cu cunoașterea adâncă că acesta este nivelul următor. Între eliberările fizice, ei sunt bine echilibrați și nu mai sunt experimentate nici valuri nesănătoase și extreme de bucurie, nici valurile disperării. Ei trebuie să renunțe la orice nevoie de control și au pe deplin încredere în flux și să trăiască conform legilor energetice universale.

Adoptatorii Timpurii

Aceste valuri de ascensiune merge acum cu adevărat în miezul fricii lor. Ele sunt declanșate și oamenii îi forțează, până când ei eliberează cu adevărat. Confruntarea cu rana de bază este cea mai adâncă durere emoțională imaginabilă. Eliberarea nu este distractivă, și trebuie să fie făcută în valuri, pentru că a lăsa să plece deodată, ar fi prea mult pentru a face față pentru sistemul propriu. Deci, deși se pare implacabil, acesta este semnul că într-adevăr ajungeți la miez și că sunteți aproape gata cu curățarea corpului emoțional. Dorința de moarte este destul de comună în acest val chiar acum.

“Persoanele dintre adoptatorii timpurii încă tind să cadă din nou în perspectiva umană și în conștiința de victimă, încercând să își dea seama ce se întâmplă cu mintea lor.“

Persoanele dintre adoptatorii timpurii încă tind să cadă din nou în perspectiva umană și în conștiința de victimă, încercând să își dea seama ce se întâmplă cu mintea lor.“ Acestea sunt ultimele încercări ale ego-ului pentru a ajunge înapoi la conducere și să vă distragă atenția de la șederea voastră în centrul de autenticitatea voastră și în centrul inimii – unde sunteți conectat la Sursă și la tot ceea ce este. Există încă neîncredere în procesul rămas și necesitatea de a controla lucrurile pentru a ajunge la un anumit rezultat.

Membrii acestui val se pot simți încă foarte secătuiți de către alte persoane, mai ales atunci când lucrează ca antrenori și/ sau terapeuti, deoarece ei rezonează cu părți din ei, care sunt legate de frica de bază. Acest lucru se va opri imediat după ce frica de bază a fost transformată complet. Copilul interior joacă un rol cheie în această vindecare și are nevoie de atenție deplină și compasiune pentru a înțelege de ce este cu adevărat nevoie acum.

Adoptatorii timpurii încă au tendința de a fi prinși în drama care are loc pe această planetă. Atacurile teroriste, războaie, evenimente politice, evoluția pieței de valori etc. cauzează încă griji, anxietăți și temeri. Ei cad de multe ori înapoi în modelul de a încerca să rezolve lucrurile din exterior, uitând în acele momente, că singura modalitate de a schimba lucrurile este de a merge în interior și de a se schimba pe sine. Aceasta este singura modalitate de a trece într-o realitate diferită într-o altă frecvență. Adoptatorii timpurii trec permanent între frecvențele 3D, 4D și 5D, deoarece mental și emoțional nu sunt încă capabili de a ancora pe deplin în 5D. Ei comută între inimă și minte. Rezultatul îl reprezintă valuri intense de bucurie, urmate de durere profundă din nou. Toate acestea fac parte din echilibrarea finală a energiilor masculine și feminine în interior. De asemenea, în acest val, există o proporție mai mare a purtătorilor de energie mai mult feminină (nu legate de gen), dar de multe ori, omologii divini (din punct de vedere energetic, nu fizic) fac parte din același val.

Acest val primește și actualizări fizice/ ADN și de asemenea, trebuie să se ocupe de boli fizice. Acestea nu sunt legate totuși de eliberările celulare. Parțial, acestea sunt simptome ale ascensiunii, parțial este corpul fizic care sprijină pentru a împinge afară restul miezului de frică din corpul emoțional, proces care odată terminat, pregătește eliberările celulare.

Majoritatea Timpurie

Majoritatea timpurie a fost provocată în procesul ei de trezire prin tot haosul care se întâmplă pe planetă chiar acum. Acest sentiment că – ceva este foarte greșit aici și că trebuie să existe un mod diferit de a trăi a devenit tot mai prezent în ultimele luni. Dorința pentru o viață diferită și pentru adevărata libertate a fost trezită și totuși membrii acestui val încă mai au o perioadă dificilă de a accepta această chemare sufletească interioară. Ei încă mai încearcă să își spună că “nu, totul este mare, iar eu ar trebui să fiu fericit cu ceea ce am primit“. Cu toate acestea, ei sunt provocați de fiecare dată când interacționează cu oamenii din primul val de inițiatori sau cel al adoptatorilor timpurii, pentru că aceștia reprezintă oglindirea înapoi pentru adevăratele lor dorințe: A fi autentic și liber, de a nu mai fi nevoie să se ridice la înălțimea așteptărilor altora.

“Majoritatea timpurie se simte inspirată și deranjată în același timp, pentru că și zona de confort le-a devenit atât de dragă. Și totuși, ei știu cumva adânc în interiorul lor, că ei se mint pe sine și că nu aceasta este viața pe care o doresc.“

Majoritatea timpurie se simte inspirată și deranjată în același timp, pentru că zona de confort le-a devenit atât de dragă. Și totuși, ei știu cumva adânc în interiorul lor, că ei se mint pe sine și că nu aceasta este viața pe care o doresc. Cu fiecare provocare, ei se simt mai inconfortabil. Acest lucru poate duce la furie, frustrare, dezamăgire de sine și altele. Toate acestea sunt semne că durerea finală de a nu putea să fie adevăratul lor sine în lumea și realitatea lor de moment, ies la suprafață. În acest moment, ei suprimă cea mai mare parte. Schimbarea este întotdeauna foarte infricoșătoare, atunci când încă mai aveți așteptări pentru un anumit rezultat și necesitatea de a controla lucrurile. Cu toate acestea, sufletele lor continuă să împingă acum și ei au aceste momente de a fi în inimă, obținând primele licăriri din ceea ce înseamnă cu adevărat a trăi o viață centrată pe inimă și cât de frumos se simte a fi complet în prezent și în flux. Întrebarea  “Cine sunt eu și care este scopul meu“, îi ține ocupați. Ei devin mai sensibili la energiile din jurul lor, experimentează și unele simptome ale ascensiunii pentru prima dată și unele experiențe “paranormale“, cum ar fi călătoriile astrale, iar experiențe de decorporalizare, déjà vu-uri intense etc. sunt obișnuite. Ei au nevoie de mai mult timp singuri și mulți intră noaptea lor întunecată a sufletului, nu mai văd nici un sens în a mai trăi. Echilibrarea energiilor masculine și feminine tocmai a început în acest val. În funcție de faptul dacă transportă energii mai mult feminine sau masculine, procesele sunt diferite. Cei cu energii mai mult feminine au fost confruntați în primul rând cu curățare mai mult emoțională, în timp ce cei cu mai multă energie masculină au trecut prin curățarea bazată pe gândire și spirale mentale. Acest lucru începe să lovească, ceea ce duce la o mulțime de lipsă de confort și frică de frică.

Majoritatea Târzie, Codașii și “Non-Adaptatorii”

Nimic nu s-a schimbat pentru Majoritatea Târzie, Codași și non-adaptatori de la ultimul articol. Deci, doar copii ceea ce a fost scris atunci:

Aceste grupuri doar întreabă despre tot acest haos pe planetă și încearcă să îl rezolve pentru ei înșiși intrând în tiparele obișnuite și bine-cunoscute de frică și bazându-se pe convingerile pe care le-au învățat.

Aceste grupuri sunt în prezent încă complet adormite și încă se confruntă cu realitatea lor dintr-o perspectivă a egoului bazat pe frică. Ele sunt în modul de competiție și cred în teoria “Supraviețuirea celui mai Adaptat“. Spiritualitatea pentru ei este absolut o tâmpenie și în opinia lor, persoanele care se confruntă cu acest lucru au nevoie de un tratament medical. Oamenii pot vedea și simți doar drama umană și sunt fie în modul de victimă fie în cel de făptaș. Ei interpretează, ei judecă, ei condamnă. Pentru ei, lumea este un loc întunecat unde toată lumea este pe cont propriu și trebuie să lupte din greu pentru existența lor. Există doar frică și frecvențe de lipsă cu rare momente de bucurie. Ego-ul este la conducere și îi ține în trecut sau în viitor, proiectând în mod constant lucruri care nu sunt reale. Sistemul lor energetic este complet închis, inclusiv centrul inimii, astfel încât nu există nici un fel în care ei pot simți energiile noi și iubirea necondiționată care vine cu ei. Ei sunt absolut convinși că matricea în care trăiesc este singura realitate. Cu toate acestea, experimentează creșterea în energiile fizice. De asemenea, ei trebuie să se confrunte cu simptome fizice si dureri de cap. În funcție de condiția fizică a corpului lor fizic, infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral, cancerul etc. pot apărea rapid și în mod neașteptat, deoarece corpul fizic nu este în măsură să se ocupe foarte bine de aceste frecvențe. Multe dintre aceste suflete au ales să nu facă trecerea în a cincea dimensiune în timp ce sunt în această viață.

“Este atât de important de recunoscut că nimeni nu este mai bun sau mai rău, mai avansat sau rămas în urmă. Suntem pur și simplu în diferite etape energetice, dar suntem cu toții parte dintr-un organism mai mare. Toată lumea este importantă.“

Este atât de important de recunoscut că nimeni nu este mai bun sau mai rău, mai avansat sau rămas în urmă. Suntem pur și simplu în diferite etape energetice, dar suntem cu toții parte dintr-un organism mai mare. Toată lumea este importantă și are o sarcină individuală în sistemul general. Odată ce ne dăm seama că timpul liniar este o iluzie în sine, nici una dintre aceste etichete sau categorii nu mai contează. Ne-am făcut cu toții alegerea noastră a ceea ce vrem să experimentăm și cum, și întotdeauna suntem responsabili pentru propria noastră realitate. Noi creăm propria realitate cu frecvența noastră energetică pe care o emitem – cu aceasta rezonăm  în timp ce ne deplasăm prin experiența noastră numită viață.

http://thewakeupexperience.eu

Un gând despre “Ascensiunea

Comentariile sunt închise.